en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 13777778395

imah / wartos

Manajemén jeung Manajemén Kaahlian Trampoline Park

waktu : 2019-08-12

Dinten, trampolin pisan populer, sareng basa palangganna béda ti tempat kaulinan barudak. Henteu ngan ukur murangkalih, jalma ngora, tapi masarakat pertengahan umur ogé udagan pikeun taman trampolin. kituna, kaahlian manajeménna béda ti taman barudak biasa.

Bubuka Propaganda 

Sateuacan bubuka taman trampolin, éta kedah dipromosikeun sareng diwanohkeun, pangaruh na bakal dimekarkeun jeung popularitasna bakal akumulasi. Kupon sidang gratis bisa dikaluarkeun pikeun ngamungkinkeun para nasabah ngalaman trampolin gratis, hayu konsumén poténsial terang yén aranjeunna gaduh merk taman trampolin sorangan, jeung ngawangun popularitas trampolin. Salami periode percobaan, aranjeunna aktip tiasa ngatur kagiatan interaktif anu beunghar, saperti kaulinan indung-budak ( Balon, balon, legging, jeung sajabana), Suasana anu meriah sareng bagja tiasa masihan kolotna gambaran anu hadé; salaku tambahan, salami operasi uji coba taman trampolin, anjeun tiasa masihan hadiah leutik anu aya hubunganana sareng merek trampolin. Nyiapkeun sababaraha hadiah leutik pikeun konsumén. Salah sahiji nyaéta ngajantenkeun para nasabah karasa haneut sareng intim. Kadua, aranjeunna tiasa nganggo kado leutik ieu pikeun ngiklankeun ka taman trampolin pikeun narik kolot pikeun nyangking barudakna ka toko pikeun ngalaman konsumsi ka hareupna.

 

Kartu Balikan & Kartu Kaanggotaan

Salaku proyék anu lega, trampolin nargétkeun barudak ti barudak ngora dugi ka pertengahan yuswa, ku kituna tiasa ngenalkeun kartu recharge atanapi kartu kaanggotaan pikeun konsumén ti sadaya pihak. Cikan sababaraha staf anu gaduh pangalaman anu langkung saé ngenalkeun kauntungan tina kartu recharging sareng kartu kaanggotaan. Salila periode operasi sidang, kartu diskon sareng diskon kartu kaanggotaan tiasa langkung ageung, cobi ngumpulkeun deui para palanggan, sareng mundur dana dina tahap awal. Ngadaptar inpormasi inpormasi customer nalika kartu recharge sareng kartu kaanggotaan, sareng masihan diskon khusus kanggo ulang taun nasabah.

Pikeun anggota, perlu pikeun ningkatkeun promosi kartu kaanggotaan trampolin parkir, ningkatkeun diskon anggota kaanggotaan, sareng ngabedakeun kauntungan anggota sareng non-anggota, ku kituna pikeun ngokolakeun kasatiaan nasabah. Kartu kaanggotaan tiasa ogé dipersonalisasi sareng bakal langkung resep ku para palanggan. Urang tiasa nyetél facebook atanapi WhatsApp kumpulan, sareng kadang-kadang nawiskeun promosi ka anggota, distribusi kado alit, teras salajengna. Salaku tambahan, sabab kelompok nasabah trampolin ngalibatkeun barudak, jalma ngora komo jalma yuswa pertengahan, kartu kaanggotaan ngagaduhan rupa-rupa bungkusan konsumsi, anu tiasa diatur kana pangalaman murangkalih, pangalaman sawawa, pangalaman kulawarga indung-anak, jeung sajabana, pikeun masihan konsumén langkung seueur pilihan.

 

Manajemén staf

Taman trampolin kudu nguatkeun manajemén staf di jero trampolin, ngalatih staf sareng nguatkeun budidaya tanggung jawab. Karyawan karyawan anu gaduh pangaweruh sareng kaahlian trampolines profésional. Ieu tiasa nyayogikeun hidayah sareng panyayunna profesional nalika pangalaman palanggan, nyayogikeun palayanan demonstrasi trampolin anu profésional, sareng aktipkeun karyawan pikeun ngatasi masalah dina nyanghareupan darurat sareng nyayogikeun pangalaman pelanggan anu saé. Salian profésional, karyawan ogé kedah nengetan dangu étika, janten sabar sareng palanggan, sareng kéngingkeun palanggan kéngingkeun jasa imut. Intina manajemén karyawan nyaéta ngajaga kasalametan taman sareng suasana surga aktif, sareng ningkatkeun gambar tina merek dina manah pelanggan.

 

Perencanaan acara

Taman trampolin tiasa ngayakeun kagiatan trampolin biasa, khususna dina liburan statutori. Aktivitasna sakumaha sagala rupa jéntré, sareng bagian-bagian alit anu béda tiasa disetél pikeun ngurus konsumén sadaya umur, pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman para nasabah sareng ngalangkungan kesan tina taman; pikeun ngamajukeun pangaweruh ngeunaan trampolin, kaahlian, jsb,atanapi tambahkeun kompetisi trampolin pikeun ningkatkeun fun acara sareng ngumpulkeun langkung popularitas.