en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / proyek

Taman trampolin

waktu : 2019-03-07 hits :

Taman Tema Trampoline mangrupikeun taman olahraga jero ruangan ékspérimén dumasar kana trampolin sareng digabungkeun sareng sababaraha hiburan sareng acara olahraga. tempatna dilengkepan daérah trampolin gratis, daérah dodgeball, banting dlam  Daérah, aréa trampolin profésional, jsb. éta nyayogikeun pangalaman trampolin anu beunghar sareng warni pikeun jalma anu ngagaduhan umur. dina waktos anu sasarengan, éta ogé nyayogikeun tempat anyar sareng alternatif pikeun pengembangan tim perusahaan sareng ngayakeun kagiatan téma ulang tahun.