en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Taman trampolin

Taman trampolin


Taman Tema Trampoline mangrupikeun taman olahraga jero ruangan ékspérimén dumasar kana trampolin sareng digabungkeun sareng sababaraha hiburan sareng acara olahraga. tempatna dilengkepan daérah trampolin gratis, daérah dodgeball, daerah dék sumbang, aréa trampolin profésional, jsb. éta nyayogikeun pangalaman trampolin anu beunghar sareng warni pikeun jalma anu ngagaduhan umur. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé nyayogikeun tempat anyar sareng alternatif pikeun pengembangan tim perusahaan sareng ngayakeun kagiatan téma ulang tahun.

imah saméméhna 1 2 3 4 5 6 Teraspanungtungan - Total 119 1 rékaman kaca Ayeuna / total 7 18 per kaca