en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / wartos

Trampoline

waktu : 2019-08-06

Trampoline, salaku salah sahiji olahraga anu pang populerna, nyaéta sakumpulan kasalametan, kabugaran, rineh, hiburan, sosial di salah sahiji pangalaman latihan ééropér Amérika aman anu pang anyarna!Kabugaran komprehensif na, pangurangan setrés, indung-budak, ékspansi di hiji, nyaeta cocog pikeun jalma umur 3-60 pikeun ilubiung dina kagiatan nasional.So naon anu anjeun kedah perhatosan nalika éta tangan héjo dina trampolin?Kumaha anjeun tiasa maén di dunya trampolin?Kadieu!Wios anu tiasaeunkeun ku anjeun!

1.Pikeun kasalametan, barudak sahandapeun tilu taun henteu dianjurkeun di dieu.Konsep umur di handapeun 12 disarankan asupkeun daérah ranjang sareng kolotna atanapi di handapeun pangawasanna. Tangtosna, upami anjeun déwasa, mangga ngarasa bebas maén

2.Kanggo kaséhatan anjeun, salami gering sareng pamulihan, mangga jaga awak anjeun. Disarankeun pikeun henteu milu latihan sapertos kitu.

3.Éta karunya yén kapasitas galur trampolin urang dibatesan, ku kituna urang henteu tiasa nyayogikeun langkung ti éta 240 kg palanggan maén.

1.Disarankeun supaya perhatikeun ukuran kaamanan sareng petunjuk pangakuan sateuacan pangakuan.

2.Pikeun mastikeun kasalametan, haneut sareng palatih sateuacan ngamimitian maén

3.Olahraga di stadion butuh kaos kaki trampolin profésional, anu dijual di unggal tempat, tangtosna konsumén tiasa ogé nyalira,bilih teu aya masalah pisan.

4.Dina raraga ngalaman olahraga langkung saé, disarankeun pikeun henteu nyandak barang anu teu relevan kana tempatna. Barang-barang berharga sareng koper ngalaksanakeun tiasa disimpen dina lemari panyimpen dina tempatna., disarankeun pikeun teu ngagem kuku sareng gelas panjang, sedengkeun awéwé ngasongkeun beuheung rambut anu alus, bisi tatu kasebar.

5.Ngasongkeun ngagem calana panjang, lengan panjang pangakuan, ku kituna henteu ngagaru

6.Alang-alang kabersihan, disarankeun pikeun henteu mawa dahareun ka tempat éta

1. Teu ngudag atanapi maén, nyorong atanapi tarik, atanapi nabrak jalma nalika lebet kana wewengkon olahraga. Ulah ngaluncat salah sahiji atanapi langkung permukaan luncat.

2. unggal trampolin ngan ukur hiji jalma anu dianggo, coba janten dina trampolin tunggal, giliran ka pangalaman.Kawis sababaraha jalma luncat dina waktos anu sareng, aranjeunna paling dipikaresep di bahaya.

3. Sateuacan lebet kolam renang, perlu ngonfirmasi naha aya ogé anu aya di kolam renang, khususna murangkalih, sareng henteu ngalebetkeun dugi pihak anu sanés ka darat, disebutkeun lamun gampang nabrak atanapi dibungkus ku batur.

4. Nuliskeun batu pendakian peryogi izin ti staf sareng perlindungan perlindungan ukuran, sareng sanés non-staf sanés bakal nyayogikeun ukuran panyalindungan sawenang-wenang.

5. Non-profésional henteu diidinan ngalakukeun gerakan anu bahaya sareng hésé, siga payuneun, tukang somersault sareng puteran, jsb.

6. teu tiasa ngalakukeun tanpa otorisasi pikeun nyobian kagiatan anu teu aman, sapertos putri nahan, buang batur kana kolam renang bolu, luncat ka kolam renang bolu dina jangkungna anu henteu ditunjuk, hususna pemula gampil peureut cangkéng, ankle.

7.nalika awak leungit kasaimbangan, punten ngajagaan pigeulang anjeun, ankles sareng cangkéng, dina jangkauan anu ramal, cobi nganggo imbit, kontak tukang net bersih, leres-leres nyaram nganggo leungeun pikeun ngadukung permukaan net, nalika implantasi dengkul kénging, gampang ngasakit cangkéng;Trampolin anu henteu purun kedah henteu mumbul teuing tinggi.

8. Kolot atanapi wali henteu kedah angkat ngurilingan trampolin nalika prakték trampolin pikeun nyegah murangkalih ilang leungit saatos trampolin.

9.kedah patuh kana aturan unggal daérah, nurut kana paréntah staf di daérah ranjang, ngadangukeun nyumput.