en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / proyek

Langit naék

waktu : 2019-04-24 hits :

Pendak langit mangrupikeun témbok interaktif anu ngamungkinkeun barudak déwasa aub dina tantangan sareng senang pendakian. Naékkeun ngalaksanakeun wani anu nangtang sareng raos kasaimbangan. Dina naék, nangtang éta teu nganggo alat, tapi pindah ka luhur ngan ukur ku kasaimbangan leungeun, sukuna sareng awak. Angkatan kedah ngadopsi rupa-rupa metode gaya dumasar kana fulcrums anu béda, saperti capit, ngeupeul, gantung, kawin, ngadukung, ngadorong sareng mencét. kituna, syarat pikeun kakuatan manusa sareng kalenturan awak leuwih luhur. Nalika naek, perlu pikeun ngalengkepan ukuran pelindung sapertos alat ngalambatkeun pikeun nyingkahan bahaya.
Pendak langit cocog pikeun sagala rupa tempat di jero ruangan sareng lokasi. Unsur-unsur bisa didamel tina gelas serat supados tiasa dianggo di luar. Kami ngagabungkeun wangun béda sareng unsur interaktif, sapertos lampu LED, timer, tombol sareng tombol, supados nanjak langkung narik sareng nangtang.