en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / wartos

Simulasi slide ski

waktu : 2019-08-05

Simulasi ski asalna di Éropa, sareng kalahiran simulasi ski mecat hukum alam yén ski ngan ukur tiasa dilaksanakeun dina lingkungan suhu rendah dina usum usum. Urang nganggo bahan salju anu diimpor buatan pikeun nyieun pamandangan salju, janten barudak sareng sepuh tiasa ngalaman kabagjaan ski di daérah ski di taman indoor. Slide simulasi ski slide ieu dirarancang pikeun nyocogkeun ka kaayaan situs anjeun sareng cocog sareng sajangkah jangkungna tina 4,5m dugi ka 12m. Éta tiasa dianggo salaku hiji proyék hiburan di tempat kaulinan atanapi  bakal boga muatan salaku proyék operasi anu misah. Slaid ski simulasi mangrupikeun barang-barang anu populer di surga Éropa sareng Amérika, sareng barudak bakal ngageser ka luhur deui teras teraskeun !