en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Taman trampolin

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/professional_amusement_equipment_manufacturer_children_indoor_playground_trampoline_park.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/31/20190731142137_935.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/31/20190731142150_614.jpg
  • Produsén hiburan hiburan profésional barudak taman aréa taman trampolin

Produsén hiburan hiburan profésional barudak taman aréa taman trampolin

model No. NN-2019-111
ngetik TAMAN TRAMPOLINE
ukuran ngaropéa
sertipikat ISO14001, ISO18000, ISO9001, SGS,CE,jsb.
pamakéan Taman kota,Supermarkét, Mcdonald \ 's,kindergardon,Balap Game atanapi tempat kaulinan indoor lain

Taros Kami

Pedaran Bahan

Model No.: NN-2019-111

ukuran: ngaropéa

material:

1.Luncat Mats:mat luncat diimpor ti AS

2.Pigura:80*80cm,ketebalan 3mm,baja galvanis di luar

3.cinyusu:Bahan galvanlized kalayan panjang 21cm panjang spring

trampolin panjangna 26cm

4.Pad:EPE busa lebet, busa ditutup-sél anu teu nyerep cai,lebet atanapi lebar bentukna lebar dina 88 / 48cm kandelna 7cm; Profesional trampolin:110/59cm, kandelna 15cm

5.Vinyl Cover:0.45mm kandel,Perlindungan UV,warna naon sayogi

6.Kasalametan Net:Bahan poliétyén atanapi poliéster,rubak 3m

warna: Sadaya bagian warna tiasa dirobah. Punten kirimkeun serat kanggo ménta kisaran lambar warna

Sarat Harga: EXW Factory / FOB Ningbo

pamayaran: T/T(30% Sateuacanna, T/T 70T / TENGAN PILIHAN) Kamampuhan desain:Kalayan dukungan tim kuat na 8 anggota desainer profésional. Urang tiasa ngarancang taman trampolin anu ngaropéa sasuai pikeun sarat anjeun.

Sertipikat: Sértipikat CE.SGS.TUV.ASTM.IS9001

Lemes padding: 

Urang ngagunakeun hiji lapisan EPE (katun mutiara) 0.45pvc,nu ketebalan tina EPE nyaeta .EPE 7cm buktina cai,kateguhan kuat ,gaya dampak tinggi na ramah-eco. Urang make PVC kualitas luhur,nu diimpor transverse kulit weft nyulam flash na skid resistance.It nyaeta         

inténsitas tinggi kalawan kinerja kaamanan alus.

Ngajorét Mats:

Beungeut datar dijieun tina permukaan anu dua kali, materi nyaéta matéri PP, permukaanna kuat sareng parantos ngaleutikan anu saé, sareng kakuatan dampak sareng résistansi anu parah pisan.

Spring

biasa cinyusu: 21.5cinyusu ; cinyusu profésional: opat pojok 30cm panjang, sisi sanés panjang 26cm , tim musim semi profésional nasional, saluyu sareng standar nasional. Bahan inti spring nyaéta 65 mangan, permukaanna tergalvasi sareng lemesna alus.

Blok Foam:

Éta angkat busa 18cm PU pasagi kalayan kapadetan 21kg / m3, nyaéta bakar seuneu, non-toksik, hambar sareng henteu ngaganggu.

Pigura:

80×80mm, 40×40mm, 40×80mm tilu rupa spésifikasi, ketebalan 3.0mm, kakuatan tinggi baja karbon hideung.

Kolom utama:

Mian Frame : 80 * 80mm,40 * 80mm atanapi 40 * 40mm。P struktur umumna stabil, teguh sareng awét.

Pengenalan Play

Pikeun ngahontal kualitas produk sareng mingpin tingkat canggih internasional.We bakal nyandak unggal desain sacara serius, sareng dina hal ieu, kami kedah gabung seueur proyek taman trampolin tradisional, kayaning aréa trampolinprofesional,Iblis slide,daerah dék sumbang,Maze trampoline,aréa luncat bébas,aréa platform,aréa bal Dodge,aréa beam perangna,témbok climbing,simulated slide ski,beam kasaimbangan,ect.We \ 'oge nambihan tempat kaulinan lemes di dieu, tempat anu pamaén tiasa reureuhan. Anggo kagiatan pangeboran pikeun ngamajukeun ngembangkeun fungsi raga barudak. Pendek tiasa ningkatkeun kakuatan otot anggota otot anggota ogé ogé kakuatan otot tukang sareng otot beuteung, ningkatkeun sensitipitas sareng koordinasi tina gerakan, ngamekarkeun kualitas daya tahan , sareng ngirangan résiko tatu.Jika anjeun ngagaduhan koméntar atanapi saran ngeunaan desain kami, urang tiasa ngarobih dina dasar aslina. Tangtosna, urang ogé tiasa nyayogikeun jasa ngaropéa pikeun nyayogikeun sagala syarat anjeun.

Naha Pilih AMUSI NIUNIU

3D modél

Tim desain urang bakal damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun modél 3D taman pikeun ngabantosan visualisasi tina fasilitas sateuacan pembuatan dimimitian.

Inovatif Desain

Kami rada fokus kana inovasi, salawasna nengetan kaulinan populér, jeung ngagabungkeun kana taman trampolin, darmabakti pikeun ngadatangkeun pangalaman customer anu béda.

Pamasangan profésional

Kami gaduh tim instalasi anu berpengalaman sareng kami bakal nyayogikeun layanan pengiriman komprehensif nalika kami yakin yén anjeun wawuh kana sagala aspek sistem trampolin.

kali ganti deui

Supados shorten produksi siklus, kami gaduh jumlah anu ageung tina inventaris, diwangun taman trampolin 6 minggu ti panempatan pameseran

Pangrojong umur

Supaya mastikeun yén konsumén urang langkung saé tiasa ngoperasikeun taman trampolin sorangan, kami bakal nyayogikeun palanggan kalayan pelatihan sareng jasa pangropéa sinambung.

FAQ

Q1:Upami abdi henteu resep kana warna éta ,naha anjeun tiasa ngarobih?

A1:Pasti,urang tiasa ngarobih warna atanapi ukuran anu anjeun resep,teras ngahasilkeun numutkeun desain

Q2:Sabaraha lami kanggo nyandak rencana atanapi desain? Kumaha ngeunaan waktos produksi?

A2:Éta gumantung kana ukuran playground。。 Siklus produksi anjeun gumantung kana ukuran situs anjeun, biasana dina 2-6 minggu. Pikeun ngahemat waktos produksi, kami gaduh inventory anu ageung pikeun mastikeun yén urang masihan palanggan ka taman trampolin anu sampurna dina waktos anu paling pondok.

Q3:Naha aya syarat khusus pikeun lantai?

A3:Salian jangkungna tina daérah,teu aya syarat khusus,urang tiasa ngadamel tempat kaulinan sapertos kaayaan lantai