en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / proyek

Taman kaulinan luar

waktu : 2019-04-24 hits :

Kami komitmen pikeun ngarancang sareng ngahasilkeun peralatan tempat lapang luar anu nyayogikeun kaperluan kagunaan barudak. Saatos panalungtikan sareng pamekaran kontinyu, peralatan tempat kaulinan luar urang ngalangkungan séri plastik, runtuyan kai, Séri dewan pe, séri anu béda gaduh bentuk sareng fungsi anu béda. Desain tempat kaulinan kami henteu ngan ukur pikeun hiburan, tapi ogé pikeun budak usaha, komunikasi, ngajajah, ngembangkeun gerak sareng kaahlian kasaimbangan.

    Urang terang yén slaid sok mangrupikeun salah sahiji alat maén anu paling populer pikeun barudak di mana waé. Pendek bisa ngangken murangkalih sepuh. Ngaliwatan kombinasi béda tina struktur,barudak tiasa  nyandak latihan fisik sareng ningkatkeun kamampuan diajarna.