en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 13777778395

imah / wartos

Taman NIUNIU Trampolin di Shandong

waktu : 2019-07-31

Dina taman trampoline ieu, kami nganggo pink salaku warna utama, padding lemes aink, bal laut laut pink sareng bodas, pit pink, sagala elemen aink, saolah-olah nyandak urang dunya dunya Barbie.

Sétan geser:Pamuter nempatkeun sukuna dina karung, bari nyekel leungeunna sareng ngageser turun anu tegak, rumasa bungah surem geser!

Ngiringan jambatan:Anggota ieu dibagi jadi dua kelompok pikeun silih gelut. Aranjeunna ngocok suku sareng ngantepkeun pihak séjén kaleungitan pusat gravitasina sareng digolongkeun kana busa pitl. Saha waé anu nangtung dina sasak bakal menang.

luncat bébas:Jleng gratis dina ranjang trampolin anu ageung, terasrasakeun diri anjeun.

Wilayah trampolin Profesional ;

Ieuh, anjeun tiasa ngalakukeun langkung seueur tindakan nalika ngaluncat, anu mendakan pangalaman trampolin anu langkung narik sareng unik. Tangtosna, nengetan kasalametan, kami nyarankeun janten dipandu ku pelatih profésional di daérah ieu.

Roulette Rusia: Kadieu, luncat, don bakal pencét ku rol!

Liang pit: Jleng kaluhur, luncat kana liang busa sareng rumasa nangkeup bolu.

Blok gedong EPP: Nalika anjeun bosen dina trampolin, anjeun ogé tiasa milih pikeun bersantai dina blok gedong epp, tenang sareng ngawangun bentuk anu béda sareng bata epp.

Taman kaulinan lemes: Tangtosna, urang ogé ngarancang aréa tempat lemes pikeun murangkalih.