en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Tangtu Ninja

Tangtu Ninja


Kursus-kursus halangan ninja anu inovatif,dipopulerkeun ku Radén Ninja Amérika Amérika , yén tantangan sareng ningkatkeun kakuatan, kakuatan keur nahan, koordinasi, ketahanan sareng kasaimbangan barudak boh déwasa. The Ninja Course mangrupikeun konstruksi modular anu ngamungkinkeun para klien kalayan gampang ngarobih lorong sareng alangan anu sasarengan kana pilihanna sareng rohangan séwang-séwangan. Aya macem-macem halangan anu beda-beda tingkat kasulitan anu sayogi anu tiasa tangtangan panongton anu seueur. A Kursus Ninja tiasa janten tempat anu cocog pikeun taman trampolin, FEC, pusat olahraga, fasilitas latihan sareng tembok pendakian.

imah saméméhna 1 2 Teraspanungtungan - Total 23 1 rékaman kaca Ayeuna / total 2 18 per kaca