en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Taman trampolin

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/large_professional_multi_functional_custom_business_trampoline_park_for_adults_and_children-64.png
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/04/19/20190419092753_288.png
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/04/19/20190419092803_340.png
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/04/19/20190419092812_324.png
  • Profesional Taman Wisata Trampolin Khusus multi-fungsi pikeun kolotna sareng murangkalih

Profesional Taman Wisata Trampolin Khusus multi-fungsi pikeun kolotna sareng murangkalih

model No. NN-2019-014
ngetik TAMAN TRAMPOLINE
ukuran ngaropéa
sertipikat ISO14001, ISO18000, ISO9001, SGS,CE,jsb.
pamakéan Taman kota,Supermarkét, Mcdonald \ 's,kindergardon,Balap Game atanapi tempat kaulinan indoor lain

Taros Kami

Pedaran Bahan

Model No.: NN-2019-014

ukuran: ngaropéa

material:

1.Luncat Mats:mat luncat diimpor ti AS

2.Pigura:80*80cm,ketebalan 3mm,baja galvanis di luar

3.cinyusu:Bahan galvanlized kalayan panjang 21cm panjang spring

trampolin panjangna 26cm

4.Pad:EPE busa lebet, busa ditutup-sél anu teu nyerep cai,lebet atanapi lebar bentukna lebar dina 88 / 48cm kandelna 7cm; Profesional trampolin:110/59cm, kandelna 15cm

5.Vinyl Cover:0.45mm kandel,Perlindungan UV,warna naon sayogi

6.Kasalametan Net:Bahan poliétyén atanapi poliéster,rubak 3m

warna: Sadaya bagian warna tiasa dirobah. Punten kirimkeun serat kanggo ménta kisaran lambar warna

Sarat Harga: EXW Factory / FOB Ningbo

pamayaran: T/T(30% Sateuacanna, T/T 70T / TENGAN PILIHAN) Kamampuhan desain:Kalayan dukungan tim kuat na 8 anggota desainer profésional. Urang tiasa ngarancang taman trampolin anu ngaropéa sasuai pikeun sarat anjeun.

Sertipikat: Sértipikat CE.SGS.TUV.ASTM.IS9001

Plampolin:

Padding lemes : 7cm EPE + 0.45mm pvc

Ngajorét Mats:

Beungeut datar dijieun tina permukaan anu dua kali, materi nyaéta matéri PP, permukaanna kuat sareng parantos ngaleutikan anu saé, sareng kakuatan dampak sareng résistansi anu parah pisan.

Spring

Musim semi normal: 21.5cinyusu ; cinyusu profésional: opat sudut 30cm panjang, sisi sanés panjang 26cm , tim musim semi profésional nasional, saluyu sareng standar nasional. Bahan inti spring nyaéta 65 mangan, permukaanna tergalvasi sareng lemesna alus.

Blok Foam:

Éta angkat busa 18cm PU pasagi kalayan kapadetan 21kg / m3, nyaéta bakar seuneu, non-toksik, hambar sareng henteu ngaganggu.

Pigura:

80×80mm, 40×40mm, 40×80mm tilu rupa spésifikasi, ketebalan 3.0mm, kakuatan tinggi baja karbon hideung.

Kolom utama:

Mian Frame : 80 * 80mm,40 * 80mm atanapi 40 * 40mm。P struktur umumna stabil, teguh sareng awét.

Pengenalan Play

Proyék luncat trampolin luncat:

Kawasan luncat gratis : Ieu daérah utamina pikeun pamula sareng murangkalih,kalayan élastisitas sedeng di daérah,ngalangkungan saukur diajar nguasai pelatih profésional.Présip pikeun ngabimbing pamuter.

Sumawona, di daérah trampolin gratis, anjeun tiasa tangtangan sagala jinis gerakan bouncing lucu. Éta ogé cocog pikeun maén kasual di daérah tangtu dina tilu atanapi lima kelompok. Dina waktos anu sasarengan, aya tembok lemes dina proyék,anjeun tiasa nyobian cara maén anu béda.

Satengah-pipa / Flip daérah:

Wewengkon ieu mangrupikeun bantuan "V" anyar trampoline.With pitulung ti mumbul trampolin,pamuter tiasa ngalakukeun trik bebas,jas pikeun pamuter profésional.

Wewengkon piramida:

Piramida ngagaduhan opat rupa segitiga. Pamaén tiasa ngamangpaatkeunana pikeun ngahontal macem-macem konsumén anu diturunkeun, rotasi sareng tindakan sanésna. Nalika tempatna kaitung ageung sareng lerengna jauh, peran piramida mangrupikeun sami sareng netepkeun lamping anu aya di sakuriling pamuter. Gesér antawis dua bevel pikeun maénkeun rupa-rupa gerés tiis.

Daérah platform:

Kalayan kolam renang busa sareng bantal inflatable, konsumén tiasa ngalaman super-menarik luhur bungee luncat. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna ogé tiasa janten tugas pelatih di panggung. Palatih ngajurung sadayana kanggo ngalakukeun senamrobik, nari, jeung sajabana, sareng tiasa dianggo ogé tempat peristirahatan.

Wewengkon bal Dodge:

Wewengkon bal Dodge mangrupikeun daérah hiburan. Éta ngagabungkeun gerakan bal Dodge asing kalayan trampolin. Éta mangrupikeun latihan trampolin anu ngagabung sareng senang, gawé babarengan sareng kompetisi. Pelanggan bakal ngalengkepan gerakan dodgeball dina trampolin, sareng trampolin anu édisijumat bakal nyandak langkung senang ka para nasabah bari ningkatkeun kasusah pikeun nyingkahan.

Daérah balok héran:

Grab iteuk pugil anjeun sareng balut ka réréncangan anjeun dina perang tanding dina balok balok perang kami.,jalma frist pikeun sambel anu séjén yeuh balok.

Naék témbok:

Naék batu tiasa ngalatih kawani jalma, ningkatkeun kakuatan sareng koordinasi, sareng ningkatkeun kakuatan fisik. Pendakian batu butuh pamuter supados tiasa beurat, nolak gravitasi, ningkatkeun pamikiran, konsentrasi, sareng museurkeun kana batu, nengetan unggal detil kapindahan awak dina témbok batu. Pendakian batu tiasa ngokolakeun konsentrasi kana hiji jalma. Pendakian tiasa ngirangan gajih awak kaleuleuwihan sareng ngarobih kana otot garis.

Slam dunk daérah:

Pamuter nahan baskét dina panangan, sareng ngadamel nembak sareng malah tonggong di trampolin. Naha anjeun hoyong ngalaman béntang NBA Slam Dunk dina pangadilan? Dunkalan Slam Trampolin, anjeun ngarasa leuwih ti éta. Bal bal kana karanjang éta nganggo ranté balok trampolin, gampang robah kana master dunk hawa, ngalaman kabébasan luncat awak ngaluncat kalayan bungah, ngadamel baskét langkung sederhana sareng langkung narik.

Daérah trampolin profésional:

Tempat tidur trampolin kawasan ieu kalayan langkung fleksibel,anjeun tiasa ngalakukeun tindakan anu béda nalika luncat,anu mawa pangalaman trampolin anu langkung seru sareng unik.

Tangtu Ninja:

Kursus-kursus halangan ninja anu inovatif,dipopulerkeun ku Radén Ninja Amérika Amérika ,kaseimbangan dina kasaimbangan,kakuatan sareng ketangkasan tamu taman anjeun dina cara anyar anu hadé!Kuring ngarancang kursus kami pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun,spésifikasi,sareng téma.

Simulasi slide slide:

Kalayan cortical buoy hirup,hayu pamuter tiasa nyontoan stimulasi perasaan ski,ngabédakeunana tina slide umum anu umum.Kedudukan hiji kaulinan tiasa ngajantenkeun budak langkung senang.

Maze trampoline:

Game maze tiasa ngamajukeun kamampuan nalar barudak pikeun latihan sareng koordinasi leungeun-panon barudak.

Cableway:

Upami éta henteu pikaresepeun, tangtangan wilayah ropeway. Jalanna nyandak anjeun ngalayang!

Kantong hawa:

Kantong hawa kami duanana lemes sareng lemes, sareng airbags tiasa janten tempat badarat pikeun luncat anjeun, ngagentos blok busa tradisional.

Sétan geser:

Proyék slide paling saé,anu jadi budak sareng kolot maén saratus ban,saluyu sareng standar kasalametan Éropa dirancang slide slide,bakal mastikeun yén pamaké ngajerit dina nyingsieunan badarat lemes.

Roulette Rusia:

Pamaén luncat pikeun ngindarkeun doréng motor anu dipak-empuk lemes sareng ngalaman kaulinan anu béda, anu mangrupa pilihan pangsaéna pikeun kagiatan tim.

Trampoline Parkour:

Parkour henteu ngan ukur tiasa nguatkeun awak, tapi ogé ngadamel diri langkung lincah sareng langkung responsif. Pelatih parkour profésional tiasa ngontrol bahaya na leres. Digabungkeun sareng trampolin, éta tiasa nunjukkeun gerakan anu langkung hese. Éta tempat latihan anu pangsaéna pikeun pamula jeung peminat parkour.

Tembok lancah:

Nganggo jas khusus,pamuter lengket kana témbok velcro kalayan bantosan mumbul trampolin,janten spiderman nyata.

Spider Tower :

Pamaén nangtung di luhur spidertower kalayan tonggongna ka spidertower sareng ngalaman jilid tina ragrag lapisan ku lapisan.

Trampolin Interaktif :

Trampolin interaktif mangrupikeun sistem interaktif anu digambarkeun dina trampolin. Éta ngagabungkeun téknologi interaktif sareng trampolin pikeun ningkatkeun trampolin biasa jadi antarmuka sareng seueur kaulinan interaktif. Salaku pangguna mumbul, rupa-rupa épék interaktif bakal nurutan. Ieu ngahasilkeun parobahan anu saluyu, ngamungkinkeun para pangguna ngalebetkeun dunya saé anu nyata sareng nyata, oge leres sareng khususna!

Bal tabrakan Bal:

Nyaéta 2 jinis bal nabrak inflatable, salah nyaéta pikeun murangkalih, jeung anu séjén nyaéta pikeun déwasa. Aya seueur jinis nabrak sareng balna. Anjeun tiasa maén waé atanapi seueur jalma dina waktos anu sami, Anjeun tiasa ngagulung atanapi ngahiji sacara sanés. Anjeunna mangrupikeun kagiatan anu langkung fleksibel sareng ngahibur anu latihan sareng nguatkeun awak.

Naha Pilih AMUSI NIUNIU

3D modél

Tim desain urang bakal damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun modél 3D taman pikeun ngabantosan visualisasi tina fasilitas sateuacan pembuatan dimimitian.

Inovatif Desain

Kami rada fokus kana inovasi, salawasna nengetan kaulinan populér, jeung ngagabungkeun kana taman trampolin, darmabakti pikeun ngadatangkeun pangalaman customer anu béda.

Pamasangan profésional

Kami gaduh tim instalasi anu berpengalaman sareng kami bakal nyayogikeun layanan pengiriman komprehensif nalika kami yakin yén anjeun wawuh kana sagala aspek sistem trampolin.

kali ganti deui

Supados shorten produksi siklus, kami gaduh jumlah anu ageung tina inventaris, diwangun taman trampolin 6 minggu ti panempatan pameseran

Pangrojong umur

Supaya mastikeun yén konsumén urang langkung saé tiasa ngoperasikeun taman trampolin sorangan, kami bakal nyayogikeun palanggan kalayan pelatihan sareng jasa pangropéa sinambung.

FAQ

Q1:Upami abdi henteu resep kana warna éta ,naha anjeun tiasa ngarobih?

A1:Pasti,urang tiasa ngarobih warna atanapi ukuran anu anjeun resep,teras ngahasilkeun numutkeun desain

Q2:Sabaraha lami kanggo nyandak rencana atanapi desain? Kumaha ngeunaan waktos produksi?

A2:Éta gumantung kana ukuran playground。。 Siklus produksi anjeun gumantung kana ukuran situs anjeun, biasana dina 2-6 minggu. Pikeun ngahemat waktos produksi, kami gaduh inventory anu ageung pikeun mastikeun yén urang masihan palanggan ka taman trampolin anu sampurna dina waktos anu paling pondok.

Q3:Naha aya syarat khusus pikeun lantai?

A3:Salian jangkungna tina daérah,teu aya syarat khusus,urang tiasa ngadamel tempat kaulinan sapertos kaayaan lantai