en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Tangtu Ninja

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/ninja_course_qx_2019_024.png
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/03/27/20190327144833_265.png
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/03/27/20190327144853_703.png
  • Trampolin Indoor Dengan Foam Pit Ninja soldadu Kursus Grosir

Trampolin Indoor Dengan Foam Pit Ninja soldadu Kursus Grosir

Model No.: NN-NJ-2018-024
Ukuran pigura: ngaropéa
Ukuran kubus busa:  ngaropéa
Bahan ubin:

a.Made tina alumunium atanapi beusi
b.Safety Pad
c.EPE busa di jero, busa tutup na

Moal nyerep cai.

Taros Kami

Pedaran Bahan

Model No.:NN-NJ-2018-024

Ukuran pigura:ngaropéa

ukuran kubus ukuran:ngaropéa

Bahan ubin:

a.Made tina alumunium atanapi beusi

b.Safety Pad

c.EPE busa di jero, busa tutup na

Moal nyerep cai.

Vinyl Cover:0.55mm kandel, Perlindungan UV , warna naon sayogi

Kasalametan Net:Bahan poliétilén atanapi poliéster

rarancang:desain gratis

sertipikat:ISO14001, ISO18000, ISO9001, SGS,CE, jsb.

Panjelasan Produk
Struktur :

Anggo Struktur Aluminium Modular atanapi Struktur baja Modular. Strukturna tiasa ditambihan arah mana waé, ngajadikeun atraksi gampang pikeun ningkatkeun.

Platform :

Kaasup ngamimitian & pagawean Platform sareng Platform Internal, Ninja Courses ngagaduhan platform awal sareng akhir di awal sareng ahir unggal koridor. Aya platform internal antara sababaraha halangan, anu dianggo transisi tina hiji bagian tina Kursus Ninja ka bagian sanés.

Halangan:

Aya anu leuwih 100 halangan béda pikeun Kursus Ninja milih, unggal rupa-rupa dina kasusah. Rintangan béda tiasa laksana béda kamampuan, kawas kakuatan panangan, kakuatan kakuatan, kamampuan kasaimbangan, kamampuan koordinasi sareng saterusna.

Komponén Kasalametan :

Kasalametan bersih:Jaringan kaamanan dikurilingan ngurilingan Kursus-kursus Ninja anu luhur pikeun nyegah ragrag pamilon anu tiasa nyababkeun kacilakaan.

Pad pelindung:Anggo katun mutiara 20cm tinggi atanapi bolu 15cm pikeun mastikeun kasalametan pamuter.

Jasa Kami

    1. ngaropéa rarancang

    Urang tiasa bébas ngajantenkeun ukuran sareng struktur anu béda pikeun mendakan rohangan maksimal pikeun anjeun. Sareng kami ogé nampi barang-barang sandiwara anu henteu biasa.

    2. kualitas pangawasan

    ka ngajamin aya

    Henteu aya masalah pikeun repot para nasabah, urang tetep ngalakukeun pamariksaan barang sateuacan pangiriman,sareng susunan Majelis sateuacanna.

    3.CAD Gambar-Masang parentah

    Sakali anjeun nempatkeun tatanan, urang bébas tiasa nawiskeun Manual Pamasangan Manual. Sareng rinci jéntré ngeunaan produk, saperti daptar komponén, urang ogé tiasa ngalakukeun éta. Ngan punten ngawartosan sateuacanna.

    4. Saatos-jualan jasa

    urang keukeuh on kurban luhurna kelas barang jeung palayanan.

    Sampurna sanggeus-diobral sistim ka maksimalkeun éta kapentingan ti konsumén.

    upami sagala patarosan hubunganana to our barang ngarasa kalawan bkaas to huburanggan us.

    urang bakal ngabéréskeun Anjeun masalah di éta mimitina waktu.

    5.Premium kualitas keur luhur Réliabilitas 

    (1) Sampurna rarancang rencana;

    (2) Disahkeun produksi;

    (3) Husus manajemén;

    (4) ketat kualitas pangawasan;

    (5) Sértipikat: ISOI4001, ISOI8000, ISO9001 & GS from TUV pausahaan&nbstiof Jérman.