en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Geser leutik jero ruangan

Geser leutik jero ruangan


AMANI NIUNIU perenahna di kota Qiaoxia Wenzhou anu ogé katelah "Ibukota Peralatan Taman Kaulinan di Cina". Kalayan pangalaman anu beunghar dina pamekaran sareng produksi, kami geus ngembangkeun 、 dirarancang sareng ngahasilkeun slide plastik leutik jero ruangan sareng swings kalayan wangun anu béda. produk urang ngajual duanana saé sareng di luar negeri.

imah saméméhna 1 2 Teraspanungtungan - Total 30 1 rékaman kaca Ayeuna / total 2 18 per kaca