en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Playhouse

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/indoor_playground_cheap_kid_playhouse.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/04/23/20190423142514_198.png
  • Taman kaulinan indoor murah budak

Taman kaulinan indoor murah budak

material:alus teuing LLDPE, palastik kelas dahareun
Jaman umur:2-6 umur na
Larapkeun kana:Taman TK / pre-school / Taman hiburan,/area padumukan / kulawarga / mall balanja / supermarkét / toko
pak-pakan:Kotak karton sareng standar ékspor

Taros Kami

Pedaran Bahan

material: alus teuing LLDPE, palastik kelas dahareun

Jaman umur: 2-6 umur na

Larapkeun kana: Taman TK / pre-school / Taman hiburan,/area padumukan / kulawarga / mall balanja / supermarkét / toko

pak-pakan: Kotak karton sareng standar ékspor

Kauntungannana:

1.Hiji tim desain profésional.

2.harga pabrik. Harga pangsaéna pikeun anjeun.

3.Téknologi canggih sareng alat berteknologi tinggi. 4.Ngumpul gampang nganggo hardware minimal,gampang ngumpul.

5.Desain Lingkungan,Non-toksik,bahan anu ramah lingkungan,Anti UV,anti sepuh.

6.Diimpor cat anu ramah, kelir caang, desain anu saé sareng teu aya logam beurat

Tentang Kami

AMANI NIUNIU perenahna di kota Qiaoxia Wenzhou anu ogé katelah "Ibukota peralatan Playground di China". Kami komitmen kana panalungtikan, pamekaran, rarancang, ngahasilkeun, penjualan sareng jasa peralatan tempat kaulinan. Kami masih tetep teu resep budak, ti sudut pandang anak, ngarancang produk karesep barudak, kami miharep pikeun mawa cocooan pangsaéna.

FAQ

Q1: Kumaha kualitas kualitas rohangan kaulinan?

A1: Sadaya taman hiburan dilakukeun luyu sareng standar EU. Ieuh, urang ngagaduhan téknologi teknisi terampil. Salaku tambahan, urang ogé ngagaduhan sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun produk kualitas luhur.

Q2: Dupi éta hésé dipasang? Dupi anjeun ngagaduhan manual instalasi?

A2: Puteran gampang dipasang, kami bakal nyayogikeun anjeun instalasi manual, upami anjeun hese masang sareng nyuhunkeun pitulung, kami bakal bagja ngawula ka anjeun.

Q3:Naon waktos pangiriman anjeun?

A3:7-10 dinten saatos dikonfirmasi urutan nganggo deposit.