en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

Urang Anu Urang?

Tim professional pikeun nyocogkeun éta pikeun anjeun

Salaku produsén profésional alat hiburan, NiuNiu Hiburan Alat Co., Ltd. komitmen pikeun nyayogikeun produk anu saémbara sareng ngahibur barudak. Kami didaptarkeun pikeun masihan produk sareng jasa anu langkung saé sareng anu langkung saé pikeun konsumén, ningkatkeun kauntungan konsumén urang 'sareng miara karyawan urang. Kami konsentrasi kana pamekaran sustainable perusahaan kami, pikeun ngajagaan perlindungan lingkungan, milu philanthropy. Kami narékahan janten salah sahiji pabrik produsén hiburan dunya anu umum.

PRODUK PANAS


PLAYGROUND LAYANAN

Desain taman hiburan jero ruangan ngagaduhan seueur tema anu tiasa dipilih pikeun para nasabah: saperti leuweung, sagara, bajak laut, angkasa, bonbon, bentang hareup, puri, rékayasa mékanis sareng téma anu sanés, sareng kami bakal teras ngenalkeun solusi taman permainan jero ruangan gaya lengkep anyar ...

TAMBIH DEUI
TAMAN TRAMPOLINE

Taman tema Trampoline mangrupikeun taman olahraga indoor eksperimen dumasar kana trampolin sareng digabungkeun sareng sababaraha hiburan sareng acara olahraga ...

TAMBIH DEUI

wartos


BALASAN KITA

PROJEK