en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 13777778395

imah / produk / Taman trampolin

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/good_elasticity_high_quality_comm komersial_professional_trampoline_park_for_sale.png
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/05/20190705095549_546.png
  • Alus Kelautan Komérsial Trampolin High Quality Élmu pikeun dijual

Alus Kelautan Komérsial Trampolin High Quality Élmu pikeun dijual

model No. NN-2019-072
ngetik TAMAN TRAMPOLINE
ukuran ngaropéa
sertipikat ISO14001, ISO18000, ISO9001, SGS,CE,jsb.
pamakéan Taman kota,Supermarkét, Mcdonald \ 's,kindergardon,Balap Game atanapi tempat kaulinan indoor lain

Taros Kami

Pedaran Bahan

Model No.: NN-2019-072

ukuran: ngaropéa

material:

1.Luncat Mats:mat luncat diimpor ti AS

2.Pigura:80*80cm,ketebalan 3mm,baja galvanis di luar

3.cinyusu:Bahan galvanlized kalayan panjang 21cm panjang spring

trampolin panjangna 26cm

4.Pad:EPE busa lebet, busa ditutup-sél anu teu nyerep cai,lebet atanapi lebar bentukna lebar dina 88 / 48cm kandelna 7cm; Profesional trampolin:110/59cm, kandelna 15cm

5.Vinyl Cover:0.45mm kandel,Perlindungan UV,warna naon sayogi

6.Kasalametan Net:Bahan poliétyén atanapi poliéster,rubak 3m

warna: Sadaya bagian warna tiasa dirobah. Punten kirimkeun serat kanggo ménta kisaran lambar warna

Sarat Harga: EXW Factory / FOB Ningbo

pamayaran: T/T(30% Sateuacanna, T/T 70T / TENGAN PILIHAN) Kamampuhan desain:Kalayan dukungan tim kuat na 8 anggota desainer profésional. Urang tiasa ngarancang taman trampolin anu ngaropéa sasuai pikeun sarat anjeun.

Sertipikat: Sértipikat CE.SGS.TUV.ASTM.IS9001

Lemes padding: 

Urang ngagunakeun hiji lapisan EPE (katun mutiara) 0.45pvc,nu ketebalan tina EPE nyaeta .EPE 7cm buktina cai,kateguhan kuat ,gaya dampak tinggi na ramah-eco. Urang make PVC kualitas luhur,nu diimpor transverse kulit weft nyulam flash na skid resistance.It nyaeta         

inténsitas tinggi kalawan kinerja kaamanan alus.

Ngajorét Mats:

Beungeut datar dijieun tina permukaan anu dua kali, materi nyaéta matéri PP, permukaanna kuat sareng parantos ngaleutikan anu saé, sareng kakuatan dampak sareng résistansi anu parah pisan.

Spring

biasa cinyusu: 21.5cinyusu ; cinyusu profésional: opat pojok 30cm panjang, sisi sanés panjang 26cm , tim musim semi profésional nasional, saluyu sareng standar nasional. Bahan inti spring nyaéta 65 mangan, permukaanna tergalvasi sareng lemesna alus.

Blok Foam:

Éta angkat busa 18cm PU pasagi kalayan kapadetan 21kg / m3, nyaéta bakar seuneu, non-toksik, hambar sareng henteu ngaganggu.

Pigura:

80×80mm, 40×40mm, 40×80mm tilu rupa spésifikasi, ketebalan 3.0mm, kakuatan tinggi baja karbon hideung.

Kolom utama:

Mian Frame : 80 * 80mm,40 * 80mm atanapi 40 * 40mm。P struktur umumna stabil, teguh sareng awét.

Pengenalan Play

luncat bébas Daérah:

wewengkon ieu utamana keur pemula jeung barudak,kalayan élastisitas sedeng di daérah,ngalangkungan saukur diajar nguasai pelatih profésional.Présip pikeun ngabimbing pamuter.

Sumawona, di daérah trampolin gratis, anjeun tiasa tangtangan sagala jinis gerakan bouncing lucu. Éta ogé cocog pikeun maén kasual di daérah tangtu dina tilu atanapi lima kelompok. Dina waktos anu sasarengan, aya tembok lemes dina proyék,anjeun tiasa nyobian cara maén anu béda.

 

Slam dunk daérah:

Pamuter nahan baskét dina panangan, sareng ngadamel nembak sareng malah tonggong di trampolin. Naha anjeun hoyong ngalaman béntang NBA Slam Dunk dina pangadilan? Dunkalan Slam Trampolin, anjeun ngarasa leuwih ti éta. Bal bal kana karanjang éta nganggo ranté balok trampolin, gampang robah kana master dunk hawa, ngalaman kabébasan luncat awak ngaluncat kalayan bungah, ngadamel baskét langkung sederhana sareng langkung narik.

 

Dodge bal Daérah:

The Dodge aréa bal mangrupa aréa hiburan. Ieu ngagabungkeun nu Dodge asing gerakan bal kalayan trampoline nu. Éta mangrupikeun latihan trampolin anu ngagabung sareng senang, gawé babarengan sareng kompetisi. Pelanggan bakal ngalengkepan gerakan dodgeball dina trampolin, sareng trampolin anu édisijumat bakal nyandak langkung senang ka para nasabah bari ningkatkeun kasusah pikeun nyingkahan.

 

Profésional aréa trampoline:

Tempat tidur trampolin kawasan ieu kalayan langkung fleksibel,anjeun tiasa ngalakukeun tindakan anu béda nalika luncat,anu mawa pangalaman trampolin anu langkung seru sareng unik.

 

Naék témbok:

Naék batu tiasa ngalatih kawani jalma, ningkatkeun kakuatan sareng koordinasi, sareng ningkatkeun kakuatan fisik. Pendakian batu butuh pamuter supados tiasa beurat, nolak gravitasi, ningkatkeun pamikiran, konsentrasi, sareng museurkeun kana batu, nengetan unggal detil kapindahan awak dina témbok batu. Pendakian batu tiasa ngokolakeun konsentrasi kana hiji jalma. Pendakian tiasa ngirangan gajih awak kaleuleuwihan sareng ngarobih kana otot garis.

 

munara lancah:

Pamaén nangtung dina luhureun lancah nu munara kalawan bék maranéhna pikeun lancah nu munara jeung ngalaman thrill ragrag lapisan ku lapisan.

 

Simulated slide ski:

Kalayan cortical buoy hirup,hayu pamuter tiasa nyontoan stimulasi perasaan ski,ngabédakeunana tina slide umum anu umum.Kedudukan hiji kaulinan tiasa ngajantenkeun budak langkung senang.

 

Sétan geser:

Proyék slide paling saé,anu jadi budak sareng kolot maén saratus ban,saluyu sareng standar kasalametan Éropa dirancang slide slide,bakal mastikeun yén pamaké ngajerit dina nyingsieunan badarat lemes.

Naha Pilih AMUSI NIUNIU

3D modél

Tim desain urang bakal damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun modél 3D taman pikeun ngabantosan visualisasi tina fasilitas sateuacan pembuatan dimimitian.

Inovatif Desain

Kami rada fokus kana inovasi, salawasna nengetan kaulinan populér, jeung ngagabungkeun kana taman trampolin, darmabakti pikeun ngadatangkeun pangalaman customer anu béda.

Pamasangan profésional

Kami gaduh tim instalasi anu berpengalaman sareng kami bakal nyayogikeun layanan pengiriman komprehensif nalika kami yakin yén anjeun wawuh kana sagala aspek sistem trampolin.

kali ganti deui

Supados shorten produksi siklus, kami gaduh jumlah anu ageung tina inventaris, diwangun taman trampolin 6 minggu ti panempatan pameseran

Pangrojong umur

Supaya mastikeun yén konsumén urang langkung saé tiasa ngoperasikeun taman trampolin sorangan, kami bakal nyayogikeun palanggan kalayan pelatihan sareng jasa pangropéa sinambung.

FAQ

Q1:Upami abdi henteu resep kana warna éta ,naha anjeun tiasa ngarobih?

A1:Pasti,urang tiasa ngarobih warna atanapi ukuran anu anjeun resep,teras ngahasilkeun numutkeun desain

Q2:Sabaraha lami kanggo nyandak rencana atanapi desain? Kumaha ngeunaan waktos produksi?

A2:Éta gumantung kana ukuran playground。。 Siklus produksi anjeun gumantung kana ukuran situs anjeun, biasana dina 2-6 minggu. Pikeun ngahemat waktos produksi, kami gaduh inventory anu ageung pikeun mastikeun yén urang masihan palanggan ka taman trampolin anu sampurna dina waktos anu paling pondok.

Q3:Naha aya syarat khusus pikeun lantai?

A3:Salian jangkungna tina daérah,teu aya syarat khusus,urang tiasa ngadamel tempat kaulinan sapertos kaayaan lantai