en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / FAQ

  • Q

    Naon kakuatan produk anjeun upami dibandingkeun sareng pesaing anjeun?

    A

    Bagian plastik niuniu: LLDPE diimpor ti Korea.                                                           
    Ketebalan 7-10mm, Jangka Hayat nyaéta 9 Taun atanapi langkung ti 9 taun ka luar,                                            
    Suhu Teraplikasi -50 ℃ ka 60 ℃.
    Bagian logam niuniu  ketebalan tina 2.5mm,180-200g / m ^ 2  (Standar internasional).

  • Q

    Naon urutan minimum anjeun?

    A

    Hiji set .

  • Q

    Kumaha ngeunaan cara pengiriman anjeun?

    A

    Urang biasana nganggo FOB Ningbo. Palabuhan séjén ogé sayogi,saprak aranjeunna jauh tina pabrik urang,janten kedah anjeun mayar langkung seueur biaya daratan.

  • Q

    Naon istilah pamayaran anjeun ?

    A

    Ku T / T,30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman. 

  • Q

    Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun tatanan?

    A

    Pertanda mimiti pi,mayar deposit,maka urang bakal nyusun produksi anu produksi.After réngsé produksi anu anjeun mayar  kasaimbangan. Tungtungna kami bakal ngintun Barang.

  • Q

    Naha anjeun tiasa ngarancang Peralatan Playground dumasar kana anggaran kuring?

    A

    nuhun, urang ngagaduhan tim desain profésional,anu tiasa ngararancang hiji-hiji dumasar kana rohangan sareng anggaran anjeun atanapi sarat anu sanés.

  • Q

    Naha anjeun tiasa ngintunkeun tempat kaulinan ka nagara abdi?

    A

    Pasti, urang tiasa. Upami anjeun teu gaduh kapal anjeun nyalira, kami tiasa ngabantosan anjeun.

  • Q

    Upami abdi henteu resep kana warna éta, naha anjeun tiasa robih?

    A

    Pasti, urang tiasa ngarobih warna atanapi ukuran anu anjeun resep, teras ngahasilkeun numutkeun desain.

imah saméméhna 1 Teras panungtungan - Total 8 1 rékaman kaca Ayeuna / total 1 20 per kaca