en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / wartos

EPP Gedong Blok Surga

waktu : 2019-08-09

Ampir unggal murangkalih maén sareng blok. Bagian-bagian anu paling ageung ieu tiasa disajikan ku kami dina bentuk anu sanés ngaliwatan pangumpulan anu béda, sapertos sihir, salawasna mawa kejutan ka murangkalih. Sanajan, blok wangunan tradisional pamustunganana teuing monoton sareng pikaboseneun. Dina raraga memperkaya pangalaman blok wangunan barudak, Gedong EPP Blok Barudak Barudak lahir.

Gedong EPP ngablokir Paradise Paradise Barudak, sakumaha nunjukkeun nunjukkeun namina, tempat kaulinan barudak anu diwangun tina blok material EPP. EPP ngagaduhan ciri gravitasi spésifik cahya, élastisitas alus, ketahanan sareng komprési, deformasi kuat, non-toksik sareng teu raoseun, bisa didaur ulang, tahan minyak sareng insulasi. Taman kaulinan barudak nu diwangun ku blok EPP ogé aman, ramah lingkungan, awét sareng henteu gampang cacad.

EPP Gedong Blok Barudak EPP sawenang-wenang tiasa robih sareng dirobih dina bentukna sadayana. Blok EPP ngandung rupa-rupa bagian leupas, kaasup batu, bata, kaulinan tikar, lincak leutik, bangku ageung, loker, jeung sajabana, tapi bagian-bagianna henteu ngan saukur leupas. Aranjeunna ngagaduhan liang sareng bentuk anu ngamungkinkeun ideu éta nuluykeun. Sapasang janten témbok. Tembok na janten kamar. Kamar janten bumi. Potongan ieu bisa dihijikeun babarengan pikeun kaulinan immersive panjang. kituna, Taman EPP Blok Barudak Barudak moal gaduh murangkalih anu sayah atanapi teu daék maén. Saatos sababaraha waktos, operator tiasa ngarobah bentukna na hayu ditingali payuneun barudak dina penampilan anu sanés, anu duanana ajaib sareng anyar.

Kolot tiasa ngamajukeun barudakna pikeun maénkeun kalayan blok nalika maén dina Gedong Blok EPP Barudak Paradise. Tangtosna, dina prosés ngawangun blok barudak, kolotna kedah nengetan, teu ngawartosan ka murangkalih naon anu kudu dilakukeun atanapi kumaha atuh éta, kudu ngantepkeun barudak maén bebas, hayu aranjeunna nganggo imajinasina pinuh, numutkeun ideu sorangan tarung pikeun ngawangun padamelan na. Kolot tiasa ngaevaluasi sareng nyorong damelna.

Pikeun budak, program hiburan sapertos pinuh ngorbankeun imajinasi sareng daya cipta na, aranjeunna tiasa nyiptakeun sapertos aranjeunna. Henteu ngan éta, tapi ngawangun sareng blok penting pikeun ningkatkeun kalenturan sareng akurasi gerakan leungeun anak anjeun, ogé ningkatkeun koordinasi panangan panon.

EPP Gedong Blok Paradise Paradise barudak gaduh pangaruh anu sami sareng jutaan kolam renang laut sareng trampolines super. Nganggo kuantitas sareng skala pikeun nyiptakeun tempat kaulinan anu spektakuler, anu ogé tiasa ngusahakeun minat barudak pikeun maén sareng maén.