en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Taman kaulinan indoor / Listrik

Listrik


Tangkal listrik kalapa mangrupikeun sumbu nangtung sareng proyék hiburan anu dua kali. Bentukna sapertos hirup ngajadikeun barudak karasa gaya endah anu misterius. Nalika murangkalih naék, eta muterkeun paralel, sareng barudak kéngingkeun kasaimbangan anu dimaénkeun ku kakuatan séhat luhur sareng handap. Ngaronjatkeun kamampuan komprehensif perasaan. Wangunan struktur anu anyar sareng pangalaman anu ditampi parantos ngabantosan, sareng barudak ngaraosan kasenangan sajajalan di buruan.

imah saméméhna 1 Teras panungtungan - Total 16 1 rékaman kaca Ayeuna / total 1 18 per kaca