en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Taman trampolin

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/customized_big_comm komersial_indoor_trampoline_park_with_ninja_course.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/31/20190731143139_951.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/31/20190731143152_143.jpg
  • ngaropéa badag komérsial indoor taman trampoline kalawan tangtu ninja

ngaropéa badag komérsial indoor taman trampoline kalawan tangtu ninja

model No. NN-2019-115
ngetik TAMAN TRAMPOLINE
ukuran ngaropéa
sertipikat ISO14001, ISO18000, ISO9001, SGS,CE,jsb.
pamakéan Taman kota,Supermarkét, Mcdonald \ 's,kindergardon,Balap Game atanapi tempat kaulinan indoor lain

Taros Kami

Pedaran Bahan

Model No.: NN-2019-115

ukuran: ngaropéa

material:

1.Luncat Mats:mat luncat diimpor ti AS

2.Pigura:80*80cm,ketebalan 3mm,baja galvanis di luar

3.cinyusu:Bahan galvanlized kalayan panjang 21cm panjang spring

trampolin panjangna 26cm

4.Pad:EPE busa lebet, busa ditutup-sél anu teu nyerep cai,lebet atanapi lebar bentukna lebar dina 88 / 48cm kandelna 7cm; Profesional trampolin:110/59cm, kandelna 15cm

5.Vinyl Cover:0.45mm kandel,Perlindungan UV,warna naon sayogi

6.Kasalametan Net:Bahan poliétyén atanapi poliéster,rubak 3m

warna: Sadaya bagian warna tiasa dirobah. Punten kirimkeun serat kanggo ménta kisaran lambar warna

Sarat Harga: EXW Factory / FOB Ningbo

pamayaran: T/T(30% Sateuacanna, T/T 70T / TENGAN PILIHAN) Kamampuhan desain:Kalayan dukungan tim kuat na 8 anggota desainer profésional. Urang tiasa ngarancang taman trampolin anu ngaropéa sasuai pikeun sarat anjeun.

Sertipikat: Sértipikat CE.SGS.TUV.ASTM.IS9001

Lemes padding: 

Urang ngagunakeun hiji lapisan EPE (katun mutiara) 0.45pvc,nu ketebalan tina EPE nyaeta .EPE 7cm buktina cai,kateguhan kuat ,gaya dampak tinggi na ramah-eco. Urang make PVC kualitas luhur,nu diimpor transverse kulit weft nyulam flash na skid resistance.It nyaeta         

inténsitas tinggi kalawan kinerja kaamanan alus.

Ngajorét Mats:

Beungeut datar dijieun tina permukaan anu dua kali, materi nyaéta matéri PP, permukaanna kuat sareng parantos ngaleutikan anu saé, sareng kakuatan dampak sareng résistansi anu parah pisan.

Spring

biasa cinyusu: 21.5cinyusu ; cinyusu profésional: opat pojok 30cm panjang, sisi sanés panjang 26cm , tim musim semi profésional nasional, saluyu sareng standar nasional. Bahan inti spring nyaéta 65 mangan, permukaanna tergalvasi sareng lemesna alus.

Blok Foam:

Éta angkat busa 18cm PU pasagi kalayan kapadetan 21kg / m3, nyaéta bakar seuneu, non-toksik, hambar sareng henteu ngaganggu.

Pigura:

80×80mm, 40×40mm, 40×80mm tilu rupa spésifikasi, ketebalan 3.0mm, kakuatan tinggi baja karbon hideung.

Kolom utama:

Mian Frame : 80 * 80mm,40 * 80mm atanapi 40 * 40mm。P struktur umumna stabil, teguh sareng awét.

Pengenalan Play

Dina taman trampoline ieu, kami coba pikeun memperkirakeun sakumna taman trampolin sareng seueur proyek deui, sareng ieu ogé tempat sareng anggaran langkung ageung. Kami nambihan sababaraha barang trampolin tradisional, kayaning aréa trampoline profésional, Iblis slide, daerah dék sumbang, Maze trampoline, aréa luncat bébas, aréa platform, aréa bal Dodge, aréa beam perangna, témbok climbing, slide slide disederhanakeun, beam kasaimbangan , ect. Dina waktos anu sasarengan, Kuring ogé nyobian sababaraha proyék énggal, siga panka bal, hukuman adu, tumpukan quincuncial, sasak anu ngumbara, pikeun mawa konsumén pangalaman anu béda. Di sisi anu sanésna, kami ogé parantos ngarobih midangkeun dina tempat kaulinan lemes. Kami parantos nambihan sababaraha slide kana daérah ngorondang asli sareng daérah pipa, ambéh barudak gaduh pangalaman kaulinan anu langkung saé sareng ngantepkeun aranjeunna langkung seueur di jerona. Bungah sareng kamekaran. Handapeun kolam renang bal laut salaku parabot anu dipikabutuh pikeun maén indung-budak, urang sambungkeun sareng slide, sahingga sacara umum maénkeun tingkat anu langkung luhur, sareng ningkatkeun panggunaan space.As perusahaan anu nyandak inovasi produk salaku filsafat sareng syarat customer salaku prioritas utama na, urang komitmen janten taman trampolin anu memuaskan para nasabah. 

Naha Pilih AMUSI NIUNIU

3D modél

Tim desain urang bakal damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun modél 3D taman pikeun ngabantosan visualisasi tina fasilitas sateuacan pembuatan dimimitian.

Inovatif Desain

Kami rada fokus kana inovasi, salawasna nengetan kaulinan populér, jeung ngagabungkeun kana taman trampolin, darmabakti pikeun ngadatangkeun pangalaman customer anu béda.

Pamasangan profésional

Kami gaduh tim instalasi anu berpengalaman sareng kami bakal nyayogikeun layanan pengiriman komprehensif nalika kami yakin yén anjeun wawuh kana sagala aspek sistem trampolin.

kali ganti deui

Supados shorten produksi siklus, kami gaduh jumlah anu ageung tina inventaris, diwangun taman trampolin 6 minggu ti panempatan pameseran

Pangrojong umur

Supaya mastikeun yén konsumén urang langkung saé tiasa ngoperasikeun taman trampolin sorangan, kami bakal nyayogikeun palanggan kalayan pelatihan sareng jasa pangropéa sinambung.

FAQ

Q1:Upami abdi henteu resep kana warna éta ,naha anjeun tiasa ngarobih?

A1:Pasti,urang tiasa ngarobih warna atanapi ukuran anu anjeun resep,teras ngahasilkeun numutkeun desain

Q2:Sabaraha lami kanggo nyandak rencana atanapi desain? Kumaha ngeunaan waktos produksi?

A2:Éta gumantung kana ukuran playground。。 Siklus produksi anjeun gumantung kana ukuran situs anjeun, biasana dina 2-6 minggu. Pikeun ngahemat waktos produksi, kami gaduh inventory anu ageung pikeun mastikeun yén urang masihan palanggan ka taman trampolin anu sampurna dina waktos anu paling pondok.

Q3:Naha aya syarat khusus pikeun lantai?

A3:Salian jangkungna tina daérah,teu aya syarat khusus,urang tiasa ngadamel tempat kaulinan sapertos kaayaan lantai