en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Taman kaulinan indoor / Listrik

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/crane_rotating_swing_indoor_playground_equipment_electric_turntable.jpg
  • Crane Rotating Swing Equipment Playground Equipment Listrik

Crane Rotating Swing Equipment Playground Equipment Listrik

nami: Tangkal Kalapa Listrik

merek: NIUNIU

ukuran: 250*250*280cm

kapasitas: 0-10 Jalma

Jaminan waktos: 2 taun(Karusakan Euweuh-Artifiaicl)

Taros Kami

Pambuka Parameter

nami: Tangkal Kalapa Listrik

merek: NIUNIU

ukuran: 250*250*280cm

kapasitas: 0-10 Jalma

Jaminan waktos: 2 taun(Karusakan Euweuh-Artifiaicl)

kakuatan: 300W,Voltaseu:220V (Atanapi pamundut anjeun tree Listrik kalapa ngalarapkeun kana sababaraha tempat,Sapertos Indoor, saperti toko jabatan, supermarket, pusat balanja, sakola, kindergartens, taman hiburan jeung saterusna,Cocog sareng murangkalih: 1-8 taun umur (teu leuwih ti 1.3m barudak) sertipikasi: ISO,CE.CCC,jsb.

Catetan:

1. Henteu kéngingkeun barudak bakal nyaram tangkal kalapa gancang ngagancangkeun gancang teuing, Gampang na tabrakan;

2.Waktos budak dicoo maén tangkal kalapa listrik, ngingetan murangkalih pikeun teu tarung di fasilitasana;

3.Nalika Listrik kéngingkeun,henteu kéngingkeun nanjak.

Kauntungannana

1.material: Bagian plastik dijieun tina PU, PVC,LLDPE. kaasup motor.

2.ciri: lemes, safty, lingkungan, tiasa bérés nguriling nalika ngecas listrik.

3.pamakéan: supermarket, pusat balanja, sakola, kindergartens, taman hiburan jeung saterusna.

Jasa Kami

    1.Urang tiasa ngaropea kanggo anjeun ku ukuran tempat kaulinan anjeun.

    2.Jaminan kualitas urang sataun sanggeus dijual. Jaminanna jeroeun, upami aya bagian anu rusak kusabab masalah kualitas, urang tiasa ngagentos bagian-bagian pikeun anjeun gratis.

    Saatos periode jaminan kualitas, urang tiasa ngagentos bagian pikeun anjeun ku harga pabrik.

    3.kami tiasa nyayogikeun pituduh pikeun diropéa.

Tentang Kami

NUSUSUSUNUNUNU nyaéta salah sahiji pabrik pangheulana alat maén anu interaktif di China. Éta sabalikna tina statik lembut tradisional, Alat maenkeun interaktif dipasang sareng komponén éléktronik sapertos motor, Lampu LED, spiker sareng sensor, sahingga nawiskeun interaksi langkung ageung sareng pangalaman maén anu langkung pikaresepeun. Bagian anu nyerang sareng padét permukaan anu kandel ngajamin kasalametan murangkalih aranjeunna kaberhosan di tempatna. Puteran lemes anu interaktif disebut oge palakon lemes listrik.