en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / wartos

Tahniah dina Kasuksesan "2019 Warga Internasional Wuhan ka-6 & Pameran hiburan ”

waktu : 2019-03-18

Selamat dina Kasuksesan “2019 The 6th Warga Internasional Wuhan & Pameran hiburan ”

-- Hiburan Niuniu

 Kalayan ngadeukeutan cinyusu, pameran Wuhan kami dugi ka tungtung sampurna. 

Pikeun jalma anu teu ngagaduhan kasempetan pikeun sumping dina pamandangan éta, henteu ngarasa karunya, di dieu Niuniu parantos nyiapkeun seueur foto meriah, hayu urang angkat sareng nikmati pésta acara kami. 

Aya seueur jalma anu sumping ka anu adil, anjeun tiasa gaduh sakedap ti stér Niuniu anu rame ku seueur pangunjung. 

Waktos ieu kami nunjukkeun "Star Future" anu salah sahiji téma anu paling klasik antara produk kami. Cai mibanda "Capsule rokét", "TV proyéksi" jeung "Einstein" kaulinan imah. Ku ku ayana sadayana elemen ieu anu ngagaduhan akal sareng téknologi hareup, budak bakal resep waktos na maén dina Fascination élmu.