en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Geser leutik jero ruangan

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/img/colorful_high_quality_kids_indoor_plastic_slide_and_swing_play_sets_for_home_.jpg
  • Mewarna Colourical Slide Plastik Barisan Intlér sareng Sérat Play Sét Kanggo Omah

Mewarna Colourical Slide Plastik Barisan Intlér sareng Sérat Play Sét Kanggo Omah

nami: Ayun ngayun
model:NN-108-1
ukuran(LxWxHcm):48*90*123cm
material:alus teuing LLDPE, palastik kelas dahareun
Jaman umur:3-8 Taun
pak-pakan:Kotak karton sareng standar ékspor

Taros Kami

Pedaran Bahan

nami: ayun-ayun
model:
NN-108-1
ukuran(LxWxHcm):
48*90*123cm
material:
alus teuing LLDPE, palastik kelas dahareun
Jaman umur:3-8 Taun
pak-pakan:Kotak karton sareng standar ékspor
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:prosedur papanggihan sareng kasus proyek,peryogi satengah jam ku hiji jalma.
kaunggulan:
1.Téhnik canggih sareng alat téknologi tinggi.
2.Anti statik,Anti ciduh sareng anti rengat.
3.Désainer profésional bakal ngarancang pikeun anjeun sacara bébas.(urang tiasa ngarancang gambar anyar salaku rencana aréa anjeun, tema, kelir, jeung saratna sanés)
4.Sadaya bahan anyar anu dihasilkeun moal nambahan daur ulang tina plastik.
5.Sakabéh sistem kontrol kualitas sareng mékanisme manajemén anu lengkep.
kapasitas:1-2 barudak
Larapkeun kana:Preschool,Taman kaulinan,kebon,belah balanja,tempat umum jsb.
fungsi:
1.Ngarasa panasaran budak,ngalanglang kahayang,sareng maju tim kerja sareng petualang
2.sumanget sareng kamampuan kognisi na,pertimbangan sareng méréskeun masalah nalika maén.
Waktos pangiriman:7-10 poé
Kuantitas pang copélna:1x20FCL(28CBM)
Item pamayaran:T/T 30% deposit sateuacanna sateuacan produksT / T/T 70% sateuacan kiriman
Sertipikat:
ISO14001, ISO18000, ISO9001, GS

Naha Pilih AMUSI NIUNIU

1. Premium kualitas keur luhur Réliabilitas
(1)Digarankeun produksi; 
(2)Husus manajemén;
(3)soson-soson kualitas pangawasan;
(4)sertipikat: ISOI4001, ISOI8000, ISO9001 & GS from TUV pausahaan&nbstiof Jérman.
2. sihungan Hargana :salaku hasil tina jual langsung! Ngajual langsung nyaéta modeu pamasaran Niuniu, ku kituna para klien tiasa kéngingkeun harga pangsaéna ti pabrik urang.
3.Saatos- jasa jual
Kami keukeuh nawiskeun produk sareng jasa kelas luhur.
Upami aya patarosan anu berhubungan sareng produk kami, aranjeunna tiasa waé ngahubungi kami
4.leyuran keur Naon waé Anggaran

Tentang Kami

AMANI NIUNIU perenahna di kota Qiaoxia Wenzhou anu ogé katelah "Ibukota Peralatan Taman Kaulinan di Cina". Kalayan pangalaman anu beunghar dina pamekaran sareng produksi, kami atos majudirarancang sareng ngahasilkeun slaid plastik leutik jero sareng swings kalayan wangun anu béda. produk urang ngajual duanana saé sareng di luar negeri.

FAQ

Q1: Kumaha kualitas kualitas dimaénkeun?
A1: Sadaya taman hiburan dilakukeun luyu sareng standar EU. Ieuh, urang ngagaduhan téknologi teknisi terampil. Salaku tambahan, urang ogé ngagaduhan sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun produk kualitas luhur.

Q2: Dupi éta hésé dipasang? Dupi anjeun ngagaduhan manual instalasi?
A2: Puteran gampang dipasang, kami bakal nyayogikeun anjeun instalasi manual, upami anjeun hese masang sareng nyuhunkeun pitulung, kami bakal bagja ngawula ka anjeun.

Q3: Naon Anjeun pangiriman waktu?
A3 : 7-10 poé saatos negeskeun éta pesenan jeung neundeun duit.