en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / produk / Naékna Dinding

  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/12/20190712162928_415.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/12/20190712163236_114.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/12/20190712163249_857.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/12/20190712163301_518.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/12/20190712163317_471.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/12/20190712163329_361.jpg
  • HTTPS://www.nnkidsplay.net/upfile/2019/07/12/20190712163342_313.jpg
  • Naékna Dinding

Naékna Dinding

Taros Kami

Pedaran Bahan
Sisindiran Tembok Pendak Batu NIUNIU
spésifikasi mnt. jangkungna siling: 6.5 m (21ft)
Jangkungna standar:6/7/8 m (19.5/23/26 ft)
Pendek. daérah per unsur:10 m²(100 sq.ft) per elemen
Watesan beurat:mnt. 15 kg (33 lbs )/ Max. 150 kg (330 lbs)
Alat kontrol Descent:TRUBLUE auto belay atanapi otomatis belay otomatis
Adat:Ukuran témbok NIUNIU Témbok tiasa upami dipénta
Bahan Dasar pipah:Tukang tergalakan, primed sareng dicét
Fasteners: baja galvanis atanapi stainless steel
Tembok: Pan / Kayu / Kaca panulang plastik plastik bertulang
Jaman umur Barudak atanapi Dewasa
kaunggulan Sagala elemen anu aman pikeun murangkalih, anti luntur, anti toksik, résistansi anti UV.
Desiger profésional bakal ngarancang pikeun anjeun sacara bébas.
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake kami nyayogikeun enginner pikeun dipasang,atanapi ngirim manual instalasi
Larapkeun kana Pusat balanja Hotél Resorts raramean ParksPusat RekreasiSakola Zona Petualangan,jsb.
pak-pakan Pembungkusan ékspor standar
Bagian plastik: Kantong gelembung sareng p pilem
Bagian beusi: Kapas sareng p pilem
nyarios a. Punten parios screws sareng alat catcher séjén tina alat.
b.Pls nganggo parangkat dina jero umur mimitian, budak sahandapeun 10 maén sareng pangawasan sawawa.
c. Objék Blunt sareng alkohol corrosive dilarang.
Pengenalan Play