en
sadaya Kategori
en
E-mail: [email protected] telepon: +86 15067718358

imah / wartos

Preschool Internasional Bumblebee

waktu : 2019-08-02

Preschool Internasional Bumblebee, hiji sakola anu anyar di Mandalay.You tiasa ningali kumaha éndahna. Aya kolam renang bal warna sareng slide, ngadu keusik, tembok pendak batu sareng sateuacana. Taman permainan jero ruangan ieu dirancang ku urang,éta syurga pikeun murangkalih Di handap ieu aya sababaraha gambar tempat-tempat anu anjeun tiasa waé. Upami anjeun kabetot dina ieu, punten wartosan kami. Hayu urang ngararancang taman hiburan pikeun anjeun sareng masihan bagja ka barudak!