EN
Сите Категории
EN
E-mail: [email protected] телефон: +86 15067718358

Насловна / Вести

Брануваа

време : 2019-08-06

Брануваа, како еден од најпопуларните спортови, е збир на безбедност, фитнес, слободно време, забава, социјално во едно од најновите американски искуства со безбедно аеробно вежбање!Неговата сеопфатна фитнес, намалување на стресот, родител-дете, експанзија во едно, е погодна за луѓе на возраст 3-60 да учествувате во националните активности. Значи, што треба да внимавате кога зелете во брануваа?Како можете да играте во светот на брануваа?Ајде!Дозволете ми да ви кажам!

1.За безбедност, деца под три години не се препорачуваат тука 12 се советуваат да влезат во пределот за кревет со нивните родители или под нивни надзор. Секако, ако сте возрасни, Ве молиме слободно играјте!

2.Заради вашето здравје, за време на заболување и закрепнување, Ве молиме, внимавајте на вашето тело. Се препорачува да не учествувате во такви напорни вежби.

3.Isално е што носивоста на нашата брануваа е ограничена, така што не можеме да обезбедиме повеќе од 240 кг на клиенти да играат.

1.Предложено е да се обрне внимание на безбедносните мерки и упатствата за прием пред приемот.

2.Да се ​​обезбеди безбедност, загревајте се со тренерот пред да започнете да играте

3.Спортот на стадионот бара професионални чорапи со брануваа, кои се продаваат на секое место, се разбира дека клиентите исто така можат да донесат свои,тоа воопшто нема проблем.

4.Со цел да се доживее спортот подобро, се препорачува да не се внесат ирелевантни предмети на местото на настанот. Вредни артикли и багаж за носење можат да се чуваат во орманите за складирање на просторијата. За безбедност на сопствените и на другите луѓе, се препорачува да не носите долги нокти и очила, додека девојките предлагаат да се врзуваат добра коса, во случај на расфрлана повреда.

5.Предложете да носите панталони, прием на долги ракави, за да не се гребе

6.Заради хигиена и безбедност, се препорачува да не се внесува храна во просторијата

1. Не бркајте или играјте, притиснете или повлечете, или се судрат со луѓе кога влегувате во спортската област. Не скокајте над една или повеќе скокачки површини постојано.

2. секоја брануваа има само едно лице што треба да се користи, обидете се да бидете во единечна брануваа никој, се сврти кон искуството.Кога неколку луѓе скокаат во исто време, тие најверојатно ќе бидат во опасност.

3. Пред да влезете во базенот со сунѓер, потребно е да се потврди дали има некој во базенот, особено децата, а не да влегуваме додека другата страна не е на брегот, во спротивно, лесно е да се навлезе во или да се коси од другите.

4. Влегувањето во карпа за искачување бара согласност од персоналот и мерки за безбедност, а не-персоналот нема да обезбеди мерки за заштита произволно.

5. Непрофесионалците не смеат да вршат опасни и тешки движења, како што е предниот салто, назад салто и ротирање, итн.

6. не може без овластување да проба небезбедни активности, како што се принцезата се одржи, фрли ги другите во базенот со сунѓер, скок во базен со сунѓер во неозначена висина, особено почетниците лесно се шират половината, глуждот.

7.кога телото ќе ја изгуби рамнотежата, те молам, заштити ги зглобовите, глуждовите и половината, во предвидлив опсег, обидете се да ги користите задникот, задната површина на контактната површина, апсолутно забрани за употреба на раката за поддршка на мрежата, кога имплантацијата на коленото е табу, лесно да се повреди половината;Неквалификувани брануваа не треба да отскокнува премногу високо.

8. Родителите или старателите не треба да ја напуштат брануваата за време на вежбањето со брануваа, за да ги спречат децата да се изгубат откако ќе тргнат од брануваата.

9.мора строго да се придржуваат кон правилата на секоја област, почитувајте ја командата на персоналот во областа на креветот, слушај обесхрабрување.