EN
Сите Категории
EN
E-mail: [email protected] телефон: +86 15067718358

Насловна / Проект

Искачување по небо

време : 2019-04-24 Преземања :

Искачувањето на небото е интерактивен wallид кој им овозможува на децата и возрасните да учествуваат во предизвиците и забавата на качувањето. Искачувањето ја негува храброста и чувството за рамнотежа на предизвикувачот. Во качување, Challenger не користи алатки, но се движи нагоре само со рамнотежата на рацете, стапала и тело. Вооружувањето треба да усвои различни методи на сила според различни опфаќања, како што е фаќање, фаќајќи, виси, матирање, поддршка, туркање и притискање. Затоа, барањата за човечка сила и флексибилност на телото се поголеми. Кога се качувате, неопходно е да се опреми со заштитни мерки како што е забавување на уредот за да се избегне опасност.
Искачувањето на небото е погодно за сите видови на затворени места и локации. Елементите можат да бидат направени од стакло од влакна за да се користат на отворено. Комбинираме различни форми и интерактивни елементи, како што се LED светла, тајмери, копчиња и копчиња, да се направи искачувањето поинтересно и предизвик.