EN
Сите Категории
EN
E-mail: [email protected] телефон: +86 15067718358

Насловна / Вести

Симулациски ски слајд

време : 2019-08-05

Симулациониот ски потекнува од Европа, а раѓањето на симулирано ски го прекрши природниот закон дека скијањето може да се изврши само во услови на ниска температура во зима. Ние користиме увезени вештачки снежни материјали за да создадеме снежна сцена, така што децата и родителите можат да ја доживеат радоста на скијање во ски-областа во затворен парк. Нашата ски-слајд за симулации е специјално дизајнирана за да одговара на условите на вашата страница и се погодни за широк спектар на височини од 4,5 м до 12м. Може да се користи како еден проект за забава во игралиште или  да се наплаќа како посебен оперативен проект. Симулираните скијачки слајдови се една од најпопуларните предмети во рајот на Европа и Америка, а децата ќе лизгаат одново и одново и ќе уживаат во тоа !