EN
Сите Категории
EN
E-mail: [email protected] телефон: +86 15067718358

Насловна / Проект

Игралиште на отворено

време : 2019-04-24 Преземања :

Ние сме посветени на дизајнирање и производство на опрема за игралиште на отворено што одговара на различните функционални потреби на децата. По континуирано истражување и развој, нашата опрема за игралиште на отворено вклучува пластични серии, дрвена серија, Серија од ПЕ одбор, различни серии имаат различни форми и функции. Нашиот дизајн за игралиште не е само за забава, но исто така и децата да се осмелат, комуницираат, Истражува, развиваат движења и вештини за рамнотежа.

    Знаеме дека слајдовите се секогаш една од најпопуларните уреди за играње за деца насекаде. Искачувањето може да ги натера децата да уживаат што е можно поскоро. Преку различни комбинации на структури,децата можат  добиваат физички вежби и ја подобруваат нивната способност за учење.