EN
Сите Категории
EN
E-mail: [email protected] телефон: +86 15067718358

Насловна / Проект

Нов дизајн

време : 2019-04-24 Преземања :

Тематски парк Трамплин е експериментален спортски затворен простор базиран на брануваа и комбиниран со најразлични забавни и спортски настани. местото е опремено со бесплатна област на брануваа, подрачје област, забивање  област, професионална област на брануваа, итн. тоа обезбедува богато и шарено искуство со брануваа за луѓе од различна возраст. во исто време, исто така, обезбедува ново и алтернативно место за проширување на тимот на компанијата и одржување на активности за роденденски теми.