EN
Сите Категории
EN
E-mail: [email protected] телефон: +86 15067718358

Насловна / Вести

ЕПП зграда го блокира рајот

време : 2019-08-09

Скоро секое дете има играно со блокови. Овие навидум беспрекорни делови можат да ни се претстават во друга форма преку различно склопување, исто како магијата, секогаш им носи изненадувања на децата. Сепак, традиционалните градежни блокови се во крајна линија премногу монотона и здодевна. Со цел да се збогати искуството на децата во градежни блокови, Роден е детскиот рај на ЕПП.

Зградата на ЕПП го блокира детскиот рај, како што сугерира неговото име, е детско игралиште изградено од материјал блокови од ЕПП. ЕПП ги има карактеристиките на специфична тежина, добра еластичност, отпорност на шок и компресија, силно заздравување на деформацијата, нетоксичен и без вкус, рециклирачки, отпорен на нафта и изолатор. Детското игралиште изградено од блокови на ЕПП е исто така безбедно, еколошки, трајни и не се лесно деформирани.

Детскиот рај на ЕПП зграда блок може произволно да се промени и да се промени во целокупната форма. Електронските блокови содржат различни лабави делови, вклучувајќи коцки, тули, душеци за игра, мали столици, големи столици, шкафчиња, итн, но деловите не се едноставно лабави. Има дупки и форми што овозможуваат идеите на детето да продолжат. Пар станува aид. Aид се претвори во просторија. Просторијата стана куќа. Овие парчиња можат да се здружат за долги потопни игри. Затоа, Детскиот парк на ЕПП зграда нема да има деца кои се уморни или не сакаат да играат. Набргу, операторот може да ја промени формата и да остави да се појави пред децата на друг изглед, што е и магично и новина.

Родителите можат да ги охрабрат своите деца да играат со блокови кога играат во зградата на ЕПП го блокира детскиот рај. Секако, во процес на градење на детски блокови, родителите треба да обрнат внимание, не им кажувајте на децата што да прават или како да го сторат тоа, треба да им овозможи на децата да играат слободно, оставете ги целосно да ја искористат својата имагинација, според сопствените идеи Се борат да ја градат својата работа. Родителите можат да ја проценат и охрабрат својата работа.

За деца, таквата забавна програма целосно ја мобилизира нивната фантазија и креативност, тие можат да создадат како што сакаат. Не само тоа, но градењето со блокови е важно за подобрување на флексибилноста и точноста на движењата на рацете на вашето дете, како и подобрување на координацијата на рацете и очите.

Зградата на ЕПП го блокира детскиот рај има ист ефект како и милионите базени со морски топки и супер брануваа. Ги користи количината и обемот за да создаде спектакуларна игралиште, што исто така може да го мобилизира интересот на децата за играње и играње.